Pretul restaurării părului variază în funcție de intervenția chirurgicală în sine, incluzând experiența chirurgului dvs., numărul de grefe de care aveți nevoie, tehnica utilizată pentru obținerea grefelor dvs. și planificarea unei proceduri dintr-o singură etapă sau cu mai multe etape.

 

Arta operației de restaurare a părului depinde de proiectarea artistică a liniei părului de către chirurg, de recoltarea meticuloasă și de tehnicile de plasare folosite de tehnicienii experimentați ai părului și de respectarea instrucțiunilor de îngrijire postoperatorie.

 

Numărul de grefe necesare pentru o intervenție chirurgicală este unul dintre factorii determinanți ai prețului. Pretul per implant de păr este de obicei între 1000 și 1500 de euro ședința. Pe măsură ce numărul grefelor crește peste 1.200, pretul pe grefă scade. Tehnica de extracție a unității foliculare (FUE) poate fi puțin mai scumpă decât procedura mai veche de chirurgie a benzii de implant de unitate foliculară (FUT), deși are mai multe avantaje.

 

Cazurile de implant de păr feminin implică adesea mai puține grefe (între 1.000 și 1.200).  Pacienții cu calviție masculină au cel mai frecvent proceduri cu aproximativ 2.000 de grefe. Preturile implantului de păr pot varia, în funcție de nevoile dvs. specifice.

Compararea pretului implantului de păr FUE versus Strip

Mulți pacienți sunt confuzi cu privire la diferența dintre pretul implantului de păr între procedura de bandă (FUT) și procedura de extracție a unității foliculare (FUE). Diferența de pret este acum foarte mică datorită progreselor tehnologice. Pentru pacienții care au nvoie de peste 2500-3000 de grefe, metoda benzii este încă o opțiune. Cu toate acestea, această metodă creează o cicatrice. Citiți în continuare pentru informații detaliate despre beneficiile și limitările fiecărei opțiuni de restaurare a părului.

 

Defalcarea preturilor procedurii de strip

  1. Grefele sunt tăiate de către tehnicieni, reducând pretul pe grefă
  2. 2500-4000 de fire de păr pot fi recoltate într-o incizie mare în mai puțin de o oră

 

Defalcarea pretului implantului de păr FUE

  1. Fiecare grefă trebuie îndepărtată individual, durând adesea 3-5 ore
  2. Tehnicienii nu taie de obicei grefele

 

Aflați mai multe despre procedurile noastre de păr

  • Recuperarea tratamentului părului
  • Implant de păr FUE
  • Implant de cădere a părului feminin

Pretul restaurării părului din Craiova: proceduri multiple

Pacienții care au primit implant de păr sunt de obicei încântați de rezultate. Nu este neobișnuit ca bărbații care au suferit o intervenție chirurgicală între 30 și 40 de ani să revină pentru grefare suplimentară a părului 10 ani mai târziu. Din acest motiv, suntem întotdeauna foarte atenți să planificăm nu numai o procedură excelentă pentru perioada actuală, ci și să planificăm în linii mari pentru aceiași pacienți în jurul vârstei de 50-60.

 

Pretul restaurării părului în Craiova Considerații suplimentare

Pacienții primesc medicamente în timpul procedurii și, de asemenea, rețetă pentru acasă. Acestea sunt de obicei acoperite de asigurări de sănătate sau pot fi achiziționate la prețuri generice foarte mici. Există câteva spray-uri speciale, șampoane, tratamente cu laser și unguente care pot fi achiziționate și: totuși, un implant excelent permite majorității pacienților să renunțe la alte tratamente.