Trandafiri, meri şi viţă de vie

Despre felul în care ne organizăm grădina

Re: Trandafiri, meri şi viţă de vie

Mesajde einsteinitza » 19 Feb 2010 10:13

Mai oameni buni, aici discutiile se poarta mai ales cu mai putin cunoscatori, iar daca unul sau altul ne invata ceva, e bine, de asta suntem pe acest forum, sa gasim raspunsuri.
Elf-o, ia-o asa cum e, nu te burzului ca n-ai de ce, sigur ca unii pot fi mai exacti ca altii, prin fire si prin meserie, dar si tu esti aici sa inveti cred. Sigur ca n-ai sa mai spui pui de trandafiri s si sunt convinsa ca nu te-ai suparat ci ti-a prins bine. Hai, la discutii constructive, fara burzuluieli.
Vine primavara peste voi si trebuie sa ne suflecam manecile.
Ati comandat ceva trandafiri pentru anul asta?
einsteinitza

Locaţie: Slanic Ph

Re: Trandafiri, meri şi viţă de vie

Mesajde Elf_a » 19 Feb 2010 12:40

Nu ma burzuluiesc si nici nu ma bosumflu
Habar n-aveam ca exista magnolii dwarf(sau pitice),am vazut doar o poza cu un bonsai-magnolie si am crezut ca e o inventie japoneza
Cand am zis magnolii pitice am crezut ca toata lumea va intelege ca erau mici
Care ar fi termenul pt trandafiri prinsi din butasi,in al 2 -lea an de viata?
Pentru mine "miniroze" sunt trandafirii aia mici pusi cam 4-5 exemplare in ghivece si care acum sunt infloriti
Daca n-as fi fost curioasa sa invat nu m-as fi inscris pe un forum despre plante
Am crezut mereu ca pot spune ce stiu si invata ce nu stiu,dar daca nu-i asa nu-i nici o problema(n-a murit si nu moare nimeni din asta)
Elf_a
Internaut

Anterior

Înapoi la Elemente de peisagistică